Nej!

Hej ... NEJ! Varför säger jag nej? Jo, för att jag hann inte vara inne på panfu och det är guldpanda dag och prylmaskin (det vet jag för att nini13 sa det) och jag loggar inte in aaaaaaa!!!!! Jag tvingar mig att logga i imorgon och jag lovar jag hinner inte nu jag har massa läxor :'( Hoppas att jag verkligen loggar in imorgon annars så jaa det är verkligen hemskt! Tjohej på dig!
//vickandanne :-(

Nej!

Hej ... NEJ! Varför säger jag nej? Jo, för att jag hann inte vara inne på panfu och det är guldpanda dag och prylmaskin (det vet jag för att nini13 sa det) och jag loggar inte in aaaaaaa!!!!! Jag tvingar mig att logga i imorgon och jag lovar jag hinner inte nu jag har massa läxor :'( Hoppas att jag verkligen loggar in imorgon annars så jaa det är verkligen hemskt! Tjohej på dig!
//vickandanne :-(

Våren och P.S

Hej ni va väll ine på panfu igår och körde det där med när man ska skickar hjärtan det gjorde jag.
Snälla skriv en kommentar om vad ni vill att vi ska skriva om på bloggen.Hejdå det var allt från mig.


P.S jag kommer inte in på panfu inte ens start sidan kommer framm!!!





MVH nini13


Vad är det som händer?

Hej nu skriver jag ett riktigt kort inlägg för igentligen får jag inte ha datorn :) Jo det är så här att jag är aldrig inne på panfu jag vet inte vad som händer eller vad jag ska göra kan ni kommentera och säga hur jag ska kärpa mig och göra för att logga in jag vet inte det här är i alla fall inte bra! Kommentera! Annars har jag inte ens något att skriva om här på blogggen det är  ju inte så bra eller hur!!! Ja, men jag MÅSTE logga in imorron det måste jag måste typ skriva upp det över allt :-) Tjohej på dig!
//vickandanne:-)

Vad är det som händer?

Hej nu skriver jag ett riktigt kort inlägg för igentligen får jag inte ha datorn :) Jo det är så här att jag är aldrig inne på panfu jag vet inte vad som händer eller vad jag ska göra kan ni kommentera och säga hur jag ska kärpa mig och göra för att logga in jag vet inte det här är i alla fall inte bra! Kommentera! Annars har jag inte ens något att skriva om här på blogggen det är  ju inte så bra eller hur!!! Ja, men jag MÅSTE logga in imorron det måst jag jag måste typ skriva upp det över allt :-) Tjohej på dig!
//vickandanne:-)

Kort inlägg

Hej ett kort inlägg men det handlar om Duck och att hans nya namn är Nisse! Jag vet inte det är väll okej men Johan eller något annat men aja hejdå!
//vickandanne

FÖRLÅT och KALLAS!!!!

Hej förlåt att jag inte skrivit på länge hellehur jag är dum men jag och vickandanne är hemskt läsna men nu går vi över till panfu. Ni har sett duck han som va på stranden och ni har väll gort allt om honom det har jag i alla fall. Då är det bara att ta det lungt det ända ni behöver göra nu är att gå till delfinen oskar och få hundra pandamynt varje dagoch att kolla i  level maskinen och att kolla i presentmaskinen.Sen är det bara att vara en lycklig guldpanda för ni är väll guldpanda i tre dar och nu i två det är jag i alla fall.Och nu går vi till människovärden!!! Ni vet vickandanne hon fyllde ju år för nån väcka sen och nu ska hon ha kallas.Fast hon ska bara ha ett kallas med mig och selmalover så det blir ett mini kallas men selmalover kanske ska åka till sitt sommar ställe idag fast inte om det blir snö stårm och det hoppas vi.Det som är dåligt är att jo idag när jag fråga vart vi skulle så sa hon att jag inte fick veta men det är klart det ska ju bli en överaskning.Men igentligen borde det va en överaskning åt vickandanne. Hejdå det var allt för idag. 


Oj vilken dag!!!

Hej det här är en dagsom man nästan borde fira i panfu!!! Prylmaskin, lycklig Duck och3 guldpandadagar! Jag förklarar det tydligare: Idag funkar prylmaskinen och jag säger inte vad man får för det vet jag inte :) Och sen så är Duck lycklig!!! Kolla här.
Så klart man får en tröja med en anka på! Duck = Anka!
Och från och med idag är man guldpanda och till på fredag JOHO!!! Det är just därför jag har guldpanda kläder :D
Tjohej på dig!
//vickandanne

Panfu jumper!

Hej det här vet ni säkert om att det har kommit en app till Ipad, Iphone och Ipod touch som heter panfu jumper! 
Det som står på bilden är inte på svenska eller engelska men jag har den på engelska det är lätt att förstå ;)
Jag är så glad att jag har en Iphone så jag kunde ladda ner den!!!! Jag älskar den men jag är inte så bra på den ska jag erkänna. Sen idag så var jag inne på panfu men det hade inte hänt något specielt så jag åkte till pirat ön och åt lite, hittade ett bra göm ställe och kollade på konfettin:
Jag funderar på att segla över havet på ett stort skepp i framtiden, men det får vi väll se då :D Tjohej på dig!


Panfu nytt!

Hejsan hoppsan! Har ni hört senaste panfu nytt ??? Det är en främling på stranden som mår dåligt! Han låter förfärligt, men vi måste göra allt för att hjälpa honom! Så här ser han ut:
Och när man gått till stranden pratar man med skuksköterskan som står där och ska göra det ena och det andra! Jag låter er klura ut det själva :) Men om ni inte kan så kan ni gärna fråga genom en kommentar. Sen så såg jag en märklig sak när jag skulle logga in på panfu det var panfu loggan uppe i hörnet den var märklig den:
Och kolla där man loggar in:
Är det så bara för mig eller för alla? Skriv en kommentar är ni snälla ;) Tjohej på dig!
//vickandanne

Sportlovet

Hej idag är sportlovet över i min skola och kanske i er men om ni har haft så håppas jag att ni har haft det bra det här är vad jag har gjort. För det första så va jag i skolan på fritids såklart med vickandanne där kolla vi hela tiden på Wii när alla killar körde Mario kart det är kul.För det andra aså nästa dag så va jag i skolan igen med vickandanne och då sulle vi på utflykt asså vi skulle bada det var kul fast vi hade med oss masäck efter det fick vi köpa vad som helst för tjogo kr.Jag och vickandanne köpte samma saker och då köpte vi tre kåla rular och en kåla klubba och en kex choklad sen gick vi hem. För det tredje på onsdagen var jag hos mormor och morfar och sen åkte jag hem och senare komnåra gäster och de skulle såva över.För det fjärde så åkte jag pulka med de där gästerna och med min moster som är min gudmor och hon har en liten bebis.För det femte så va jag på natur- historiska riks museèt med de där gesterna efter det åkte vi hem och gästerna åkte hem.Det var allt om sportlovet hejdå.



nini13






Karnevalen är här!

Nu är det karneval i panfu! Gå till staden med det samma ska ni se!!!!

Födelsedag!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej vet i vad idag är det min FÖDELSEDAG!!! Jo, och i min trädkoja var det party
På bilden ser ni även min tigerbolly som står och hurrar!!! Jag fick också en tårta.
Sen så har panfu ett nytt äventyr som heter "Detektiver i Bitterland". Jätte kort men jätte roligt det rör på sig det är nytt! Det är som en födelsedags present att det kommer ett nytt äventyr i panfu på min födelsedag!
//VICKANDANNE!!!!
P.S. Tack så mycket nini13 du grattade  mig ordentligt i det inlägg du skrev för en minut!!!

Äventyr och GRATTIS!

Hej idag är en mycket spesiell dag men först till panfu. Jo ni har väll sätt att det är ett nytt äventyr på panfu och det heter det bittra. Tror jag men jag är inte säker. Men i alla fall om ni har kört idag så var det inte allt bara satt ni vet. Och snart på panfu kommer en karnival men strunt i det för nu kommer jag med det viktiga som inte är om panfu.Idag fyller vickandanne år och GRATTIS vickandanne önskar nini13 så klart. Jag önskar dig en härlig dag med tårta och sötsaker och en massa presenter vickandanne för du är min bästis GRATTIS igen!!!!!!!!!!!! Hejdå för det var allt och GRATTIS ännu en gång hejdå.




nini13






RSS 2.0