GOTT NYTT ÅR!


GOTT NYTT ÅR!!!Gott nytt år ville jag önska till alla som läser idag! Har ni köpt fyrverkerier till ikväll? Det har inte jag och min familj vi gör det aldrig för att jag vet inte varför igentligen :) Vi har ju två katter som heter vickan och danne som mitt namn och nu ska de klippa sina klor! Nu ska dom få godis och blu blu blu blu blu! Ja ja hejdå så länge!
//vickandanne

Länkar

Hej allihoooop!!!!!!!!!! Vill ni att bland mina länkar ska eran blogg vara? Då kan du skriva i en kommentar till detta inlägg vad din blogg heter så kanske det kan ordnas. Men det är på ett vilkor... att om jag länkar till din blogg ska du länka till min :)

Lite smått

Hej allihop!!! Har ni läst i panfu bloggen att i grottan på onsdag ska alla pandor vara där för då ska kamaria vara där och berätta hur år 2011 kommer vara i panfu!!! Nu vet jag inte vad jag ska skriva... Jag undra en liten sak nämligen vad ni har fått i julklapp! Kommentera detta inlägg om vad du har fått i julklapp så kan du vinna en träff med antingen nini13 eller vickandanne eller båda två!!!!!!!!! Förresten så ska jag fixa en sak så att man kan i en kategori skriva om vi ska länka till varandras bloggar och det kanske blir av imorgon eller så. Iallafall hejdå!!!

Förlåt att jag inte skrev ett inlägg igår kväll men jag hann tyyvär inte så här kommer 22 som också är 23 av sagan:

VIckandannes och nini13s panfu jul del 3


Nästa morgon var nini13 trött. Det var för att Marieta väckte henne klockan fem på morgonen. Men det var någon annan som var där för utom Marieta , Tigerbolly , Greenbolly och Woody. Det var Eloise! Hej,sa nini13 utan att veta varför hon var här. Hej nini , sa Eloise. Jag behöver din hjälp. Det är om du söta husdjuren du har. De är lite konstigt men jag måste ha dem allesammans för att sälja dem till Carl. Nej, det får du inte ,sa nini13 och blev rasande. Då är det väll så att jag måste bege mig iväg mot något annat land och inte ta hand om alla pokopets , sa Eloise och suckade. Neeeeeeeeeeeeeeej! Nini13 vaknade. Huh! Det var bara en dröm. En mardröm! Hon kände sig bättre när hon såg att det inte var någon Eloise i huset och att alla husdjur var kvar. Jag går och hälsar på vickandanne , sa nini13 och gick iväg från sin trädkoja med Woody i koppel. När hon kom till vickandanne sov hon. Fast hon vaknade när Nini13s Woody lekte med vickandannes Woody. Hej nini , sa vickandanne och sträckte på sig. Hej,sa nini13 . Ska jag hämta dagens lucka åt dig? Okidoki. När nini13 hade gått iväg kollade vickandanne tempen som hon fått av doktorn på sjukhuset. Hon hade nästan inte feber längre. Jieppie! Nini13 kom tillbaka med adventspresenten och vickandanne skrev i sin kalender vad det var och hängde upp den i julgranen. Vickandanne gick till glassbaren där nini jobbade och hon beställde en voffla med citron glass, polkagris glass och melon glass. Hon kände sig bra igen. Känner du dig bra igen , frågade nini13. Ja , svarade vickandanne såklart. Hoppas att det fortsätter så , sa nini13. Jaa, sa vickandanne och åt upp sin sista glass bit. Vi kan väll åka skidor från vulkanen! Jag känner för att göra något!!! Nini13 svarade såklart ja men sen måste hon tillbaka till jobbet. Dom åkte ner en lång bit och hade jätte roligt. Jag måste tillbaka till glassbaren , sa nini och suckade lite. Men vi kan ses i balsalen lite senare! De bestämde att de skulle ses i balsalen om en timme och efter det gick nini13 tillbaka till glassbaren. Medans nini13 var och jobbade på glassbaren så gick vickandanne hem och tog tempen igen. Nu var det inte mer en 1 grad tills hon var frisk! En timme senare mötte hon nini13 i balsalen. Dom pratade om julen och om att vickandanne snart var frisk igen. Sen gick de hem till sina trädkojor och vickandanne tog tempen. Nu hade hon faktiskt ingen feber längre! Det skulle hon Berääta för nini imorgon. Det skulle ju bli en rolig jul det här året igen!
Så det var den sagan nu kommer en sak som säkert ni kommer tycka om! Jag läste i ett mail från max och ella en super rolig sak!   Se själv!   
NYA ÄVENTYR I PANFU! Yiiieeppiiieee!!!! Fast jag kommer och sakna dom gamla lite och särskilt Big Foot för den tycker jag var roligast När man fick en trädkoja ja det var goda tider det hihi! Här är alllla min julklappar förutom ett hockey spel som jag är helt ointresserad av :(
^
l
Det här öhängerna har min lillasyster gjort i skolan fast dom innehåller nickel så jag kan inte använda dem än men sen ska vi byta till nickel fria krokar. Sen kanske man ser på första bilden att jag fått grafitti nagellack som jag målat på mina naglar:) Ja det var allt hejdå!!

God jul...?

Hej allihop!!! Jag ville bara säga god jul i efter skott efter som jag hade så fullt upp igår. Jag kan tyyvär inte lägga in juldagen del 23 som även är samma som 22 för jag hinner inte skriva båda ledsen men det är för att jag är hos min kusin och skriver på hans pappas iPad och har inte lång tid på mig men jag kanske hinner skriva när jag kommer hem. Jag han inte igår för att först åt vi en jul frukost med gröt och mackor med senap och jul skinka och sen lag jag mina julklappar runt jul granen och sen kom mormor och min moster och hennes barn och åt julbord och direkt efter det så öppnade julklappar och det var super skojigt! Jag kanske kan visa dom när jag kommer hem i ett inlägg om jag hinner. Efter det kollade vi på Kalle Anka och sen efter det gick alla gäster hem så vi åkte till min farmor och farfar och där var även min andra kusin som jag är hos just nu och åt ett till julbord och öppnade fler presenter. Det va vickandannes jul iallafall! Nini13s kanske kommer om några dagar. Kanske lite försent men det gör nog inget. Jag vill bara säga att hemma är vårat internet dött så vi kommer inte in på panfu iallafall inte jag som är medlem där så pappa lånar ut sin telefons nätverk fast bara i typ fem minuter så jag hinner inte komma in och skriva inlägg men jag kollar på en blogg vad det är i lucka på panfu varje dag så att jag vet. Det var allt hejdå nu måste han ha tillbaka sin iPad som jag har men ha det bra så länge!!!

Sagan 2

HEEEEj alla som kollar lite då och då på min blogg!!! NU kommer del 2 av jul sagan om panfu:

VIckandannes och nini13s panfu jul del 2

Nästa morgon när vickandanne vaknade var hon riktigt trött. Hon hostade och snorade. Äcsh, det är säkert inget, tänkte hon och klädde på sig sin isdräkt. Den tog hon på sig för att inte bli fryst nu när det ändå är så kalt. När hon gick ut för att äta frukost på Chez Bruno fryste hon riktigt mycket. Brrrrrrrrr…  vad kallt det är, tänkte hon när hon steg in. Vad får det lov att vara, sa Bruno. En kopp vvvvvvvarrrrm choklaaaaaadddddd tttttttack! Du, du låter ganska kall, sa Bruno. Jag går genast och hämtar en stor kopp varm choklad åt dig. Bruno sprang iväg till köket och efter 1 minut kom han tillbaka med en kopp varm choklad med vispgrädde och ställde den på vickandannes bord. Det där får du gratis, sa han och gick till en annan panda som ville beställa. Vickandanne drack upp chokladen och gick ut från restaurangen för att gå till julkalendern och öppna dagens lucka. Fast även då frös hon. NIni13 dök upp. Hej vickandanne, fryser du eller? Kom, vi går och värmer oss framför brasan i igloon samtidigt som vi öppnar dagens lucka. Jjjjjjaaaa, svarade vickandanne. Men vickandanne hur är det med dig, sa nini13 när hon precis gjort klar sin snöboll och var redo att kasta. Vet du vad, vi går till sjukhuset, du verkar vara lite krasslig. Neeeeeeeej! Jag är inte förkyld. Men de var hon. Nini13 hade fått iväg vickandanne till sjukhuset och hon var förkyld. Nu var hon tvungen att gå hem och vila sig. Jag kommer sen och ger dig mer varm choklad och dagens lucka från jul kalendern, sa nini. Okej, sa vickandanne och begav sig iväg mot sin trädkoja. När hon var där la hon sig i soffan och väntade på nini13. När hon kom gav hon henne den varma chokladen och dagens present som var en vit stjärnprydnad att hänga upp i julgranen. Hon gick och skrev "stjärnprydnad" i sin kalender där hon skrev "snöflinga" igår. Sen hängde hon upp prydnaden i julgranen och satte sig i soffan för att dricka sin choklad. Nini13 gick och sa ingenting till vickandanne vilket gjorde henne uttråkad och matt. Hon tänkte på en sak. Hon tänkte på en dålig sak. Hon tänkte nämligen såhär:

TÄNK OM JAG ÄR SJUK PÅ JULAFTON OCH MISSAR AAAALLT DET ROLIGA!

 

 

Det var dagens lucka eller rättare sagt saga eller kapitel den 21 december. Tänk att det är tre dagar kvar till jul! Jag längtar såååååååååååå mycket efter jul och mest till presenterna och maten! Och nu kommer ett tips för dej som har blogg eller andra glada personer som inte har det. Det är nämligen att man kan gå in på pageplugins.com !!! Där finns det massor av saker man kan göra till en blogg eller bara för skojs skull :)  Där kan man göra sånt här:

 


Christmas Countdowns
Christmas Santa Hat Comment
Myspace Fun Flash Comments


och mycket mycket mer!
Jaa tack för idag då hejdå!

sagan

Hej allihopa! Nu kommer sagan som jag sa skulle skriva!

Vickandannes och Nini13s panfu jul

Vakna vakna! Det var vickandanne som skrek åt nini13. Nini13 hade sovit över hos vickandanne och nu ville vickandanne få upp henne. Vad är det som är så viktigt att jag måste behöva gå upp sa nini13 när hon satte sig upp i sängen och gäspade.  Kalendern! Kalendern ska öppnas! Du vet, Panfus adventskalender! Kooooooom!!! Ja ska, jag ska sa nini13. Men först ska jag ta på mig kläder! Jaa, jag menar jag kan inte gå i pyjamas till kalendern. Okej, jag väntar sa vickandanne och muttrade en smula. När nini13 hade klätt på sig sina kläder drog vickandanne iväg henne till kalendern. Kasta, kasta, kasta , sa vickandanne och förberedde sin egna snöboll men innan hon var klar så kastade nini13 iväg sin egen snöboll. Ohh, jag hinner inte ta dagens lucka… fast det han vickandanne. Vad är det idag frågade nini13. Det är, det är… EN SNÖFLINGA! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!! Kom nini sa vickandanne! Meen… jag har ju inte fått min snöflinga sa nini13 med en suck. Åhh, just det! Okej, jag kastar en snöboll!!!!!   När nini13 hade tagit sin snöflinga sprang de iväg till sina hus och till sina julgranar för att hänga upp de små snöflingorna i julgranarna. Vickandanne hade en kalender och där skrev hon varje dag vad man fick i kalendern. Innan hon hängde upp snöflingan i julgranen skrev hon "snöflinga" men sen så såg hon att det var den tjugonde idag. Det var något med tjugonde, det var, det var Skidor! Man, man skulle få skidor när man hämtat minst tjugo presenter! Vickandanne kollade genast i sin prylkorg och där var dom! Skidor, utbrast vickandanne och satt på sig dem. Efter det så hängde hon upp snöflingan och susade iväg till nini13 på sina nya skidor.                                                                                                När hon kom till nini13s trädkoja såg hon att nini13 hade på sig sina skidor. Jag glömde ju nästan skidorna, sa dom i kör och skrattade. Kom, nini , sa vickandanne. Vi går och åker skidor på stigarna i djungeln!!! Ja, sa nini13 och följde efter. Sen hade dom en rolig eftermiddag och åkte skidor i hela djungeln!

 

Imorgon kommer fortsättningen på nini13s och vickandannes jul i panfu så missa inte det!!!!

JAAA det var dagens lucka kan man säga! Tyväär försvann alla bilder :( Men det är bra endå :)
Hejdå!

Förlåt!

Förlåt att jag aldrig skriver adventskalendern men jag har så fult upp! Sen så vill jag säga att jag skriver en saga i alla luckor förutom på jul afton! Jag ville också säga att jag kommer skriva en panfu saga men seen blir det snack om annat! Nåja nu till kalendern igen:    
Jaja, ett tips om just panfu för det här kommer vara en panfu kalender eller en panfu jul saga i fortsättningen hihi!!! Jaa det var dagens lucka! Hejdå så länge

Julkalender här på bloggen!

Hej allihop! Nu så har vi äntligen hittat och bestämt att vi ska ha en kalender här på bloggen! Den kommer nog mest att handla om panfu som ni kanske ser har vi en bild på oss i panfu nini13 och jag och så är det bilder på oss när vi är inne på stardoll.com. Nå ja ... åter igen går vi över till kalendern och snart ska ni få öppna lucka nummer 14! Den är lite försenad så att det blir lite mindre luckor fast vi hoppas att det går bra endå.
Ha det bra!                                                                 //vickandanne

JUL I PANFU!

Photo Flipbook Slideshow Maker


RSS 2.0